Februari workshops

Hyacintha en ik geven verschillende live workshops in Februari.

We geven op diverse locaties elk een eigen workshop. Echter, we doen deze achter elkaar.

Zo kun je kiezen om er één te doen (alleen die van Hyacintha, of alleen die van mij), maar een combinatie is ook mogelijk.

De muziek workshop geeft een extra diepe ondersteuning voor de integratie van de healing (als je die er aan voorafgaand hebt gedaan).

Hieronder beschrijf ik de verschillende workshops en hoe je je kunt aanmelden.

Een innerlijke meditatieve reis met Music from Source

Deze workshop wordt een liefdevolle meditatieve reis. Je gaat op reis in de nieuwe energie die op de aarde aan het ontwaken is. Deze is verbindend, helend, bevrijdend, creatief, levenskrachtig en vooral liefdevol. Het is de energie van de Bron – en het Goddelijk Plan dat zich ontvouwt op aarde.

Samen verkennen we die energie en verdiepen we onze ervaring in reflecties hierop. Je activeert jouw verbinding hiermee door jouw eigen intenties en afstemming, ondersteund door de muziek.

In deze meditatieve reis versterk je de verbinding van je lichaam en energie met het bewustzijn van de Aarde, de Melkweg en het Universum en de Bron. Hier gaan we in energie naar toe en integreren diep de energie daarvan.

Er komt veel nieuwe muziek, nieuwe inzichten en informatie over de toekomst van aarde en mensheid, jouw toekomst. Het wordt een helende reis, licht, met plezier en diepgang, met reflectief en veel humor.

Deze workshop is een verkorte voorbereiding op een uitgebreide online versie

Ik ben sinds de zomer van 2022 bezig om een serie cursussen te maken over the Divine Plan en de nieuwe aarde en toekomst van de mensheid. En uitwerking van het boek The Divine Plan van Caroline Cory. Deze workshop is een verkorte versie van een eerste deel. De verbining met het grotere geheel van het universum. De online versie is klaar eind april 2023. Daarin verwerk ik o.a. de ervaringen van deze workshops. Als deelnemer aan deze workshop ontvang je een kortingscoupon van € 20,– op deze cursus.

Chronische klachten het nieuwe normaal? Inleiding en groepshealing met Hyacintha

De laatste tijd hoor ik zoveel mensen met klachten als hartkloppingen, trillingen en onrust in het lichaam, druk op het hoofd, darmklachten, algeheel malaise, gejaagdheid, allergische reacties zonder duidelijke aanleidingen, onverklaarbare buikpijnen, stemmingswisselingen, niet lekker worden bijvoorbeeld na het winkelen of reizen met openbaar vervoer. Pijn in het lichaam, hoofdpijnen die lang aanhouden, prikkende ogen, druk op de borst, druk op het hoofd enz….

Er is echt zoveel gaande en het is zo lastig dit allemaal te overstijgen. Ik snap dit echt!

In de inleiding voorafgaande aan de healing zal ik mijn visie delen over welke oorzaken er kunnen zijn en wat je eraan kunt doen.

Na de pauze geef ik een groepshealing waardoor je lekkerder in je vel voelt.

Dit is ook een prachtige voorbereiding om de energie van Music from Source totaal te ontvangen.

Deelname

1 workshop = € 27,50,– p.p.
kom je met z’n tweëen is het €22,50,– p.p

Je meldt je online aan met een aanbetaling van € 7,50 de rest (€ 20,– / €15,–) betaal je contant bij de workshop.

Beide workshops na elkaar

Beide workshops na elkaar = € 45,–
kom je met z’n tweeen is het € 40,– p.p

Je meld je online aan met een aanbetaling van €15,– de rest (€ 30,– / €25,–) betaal je contant bij de workshop.

Bij de workshop ontvang je een coupon voor € 20,– korting op een online product.

Als deelnemer aan een van deze workshops ontvang je een persoonlijke kortingscoupon van € 20,–

  • Bij de Music from Source workshop is dat voor de online versie in 10 meditatieve delen, van de Kosmische Reis (die verschijnt eind april).
  • Bij de healing workshop is dat voor een online meditatie.