Energetische Hygiëne

 

 

 

Deze praktische cursus ondersteunt je in 7  afleveringen om je energie te zuiveren, je vibratie hoog te houden en je bewustzijn te verruimen. Elke aflevering heeft een thema dat zich richt op de directe ervaring van je eigen energie en bewustzijn. Praktisch dagelijks gebruik, stap voor stap en met een tastbaar energetisch resultaat.

De onderwerpen zijn:

1 – Energetische hygiëne met de Lichtdouche

2 – Het schoonmaken van je fysieke omgeving

3 – Je Heilige Ruimte (3 afleveringen)

     3a – Inleiding: wat is een Heilige Ruimte?

     3b – Het ervaren en verkennen van je Heilige Ruimte

     3c – Het schoonmaken van je Heilige Ruimte met de “draaideurmethode”.

4 – Het schoonmaken van je heilige ruimte (2 afleveringen)

     4a – Het schoonmaken van je Heilige Ruimte met een Nulpunt

     4b – Het verwijderen van energie van anderen en entiteiten

5 – Het wissen van oude gedachten

6 – Verstillen van je denken

7 – Het uitlijnen van je breinkanalen

Meld je hier aan

Persoonlijke reflectieve coaching

Er is een mogelijk om een aanvullende reflectieve coaching via zoom aan te vragen.  In deze privé sessie kunnen we ervaringen en vragen bespreken die je hebt. Ook kunnen we met behulp van speciale muziek ervaringen verdiepen en processen versterken. (Let op dit is niet een healing sessie gericht op fysieke klachten). Je kunt deze prive sessie aanvragen via de knop rechts, we maken dan via de mail een afspraak.

Voor een persoonlijke coaching sessie kun je je hier aanmelden

Rechtop en zittend mediteren

Het is aan te raden om te mediteren en je verbinding met de Bron zittend op een stoel te doen. De reden daarvoor is dat de energie zo door de voeten naar de aarde en naar de kern van de planeet kan stromen. En zo kan jouw unieke universele verbinding worden gedeeld met de planeet en komt het iedereen ten goede.

 

Gebruik een goede hoofdtelefoon

Om een optimale energetische en klank-ervaring te hebben is het aan te raden om een goede hoofdtelefoon te gebruiken of om je computer aan te sluiten op een goed hifi-audiosysteem. 

Aanvullende ondersteunen muziek

Bij elke les vind je een suggestie voor aanvullende muziek die past qua energie bij het thema. Deze muziek kun je gebruiken als afwisseling bij je meditaties en verruimt zo je ervari8ngen en inzichten.

Als je op de afbeelding klink kom je bij het desbetreffende album.

Als cursist van deze cursus krijg je 15% korting op zo’n album. Je vind hiervoor een passende coupon code die je kunt invullen bij de voor het afrekenen.