Over mij en mijn werk

Mijn spirituele ontwaken

Ik voel nu nog hoe ik, toen ik heel jong was, op mijn zolderkamer bijzondere ervaringen had. Zo ervoer dat er honderd duizenden universa zijn die allemaal leven in een groot intelligent bewustzijn. Ik voel hoe alles wat bestaat een uitdrukking is van die intelligentie en zijn unieke ervaringen en plek heeft. Ik voel hoe deze kosmische intelligentie het geheel is en alles wat is als een groot levend lichaam bezielt en voedt. Hoe elk onderdeel als een cel in dit gigantische Multi-universele lichaam is.

Deze ervaringen hebben mijn leven richting gegeven en ik ben steeds op zoek geweest naar meer verbinding, inzicht en mensen die dit ook voelen en begrijpen. Ik heb vooral in mijn jeugd veel gestudeerd in allerlei esoterie zoals Theosofie, Antroposofie, Soefisme, Gnostiek, (Neo-)Platonische, Oosterse filosofie etc…

 

Caroline Cory – OMnium Universe

Ik ben in 2008 in contact gekomen met Caroline Corry die de OMnium Universe heeft opgericht en sindsdien werk ik met haar samen. Vanaf 2010 maak ik Music from Source en heb ontdekt hoe via een heel precies proces van afstemming met Universele en Multi-universele Bronbewustzijn energie vertaalt kan worden via klank. Door natuurlijke bewustzijns resonantie kunnen deze frequenties resoneren in de luisteraar en zo het aanwezige Hoger Bewustzijn stimuleren en activeren.

Vanuit en met Music from Source heb ik diverse vormen van muziek, ondersteuning, onderwijs en meditatie ontwikkelt. Deze vind je allemaal op deze website.

Mijn professionele achtergronden

Ik heb muziekdidactiek gestudeerd aan het Utrechts Conservatorium. Muziekwetenschap en kunstbeleid en management aan de Universiteit van Utrecht en ben gepromoveerd in psychologie. In mijn werk en studies heb ik sterke verbinding gelegd tussen wetenschap, spiritualiteit, kunst en onderwijs.

Werk en ervaring

Ik heb gewerkt als docent in voortgezet onderwijs, hoofdvakdocent muziekdidactiek aan het Rotterdams Conservatorium. Vakdidacticus aan de Universiteit Utrecht.

Naast mijn gezin en werk heb ik in mijn vrije tijd 20 jaar gewerkt als bibliothecaris van een grote gespecialiseerde esoterische bibliotheek in Amsterdam. Gedurende 20 jaar werkte ik als priester in de Vrij-Katholieke kerk te Den Haag. Tevens heb ik gewerkt als trainer en coach met kernreflectie en verzorg workshops, masterclasses, lezingen en trainingen op uiteenlopende gebieden.

Publicaties

Ik heb boeken geschreven over die uitgegeven zijn in Nederland en Duitsland. Heb een didactiek boek gepubliceerd over kernreflectie – Werken vanuit je Kern, ook uitgegeven in USA. Ook heb ik uitvoerig geschreven in diverse tijdschriften zowel op het vlak van esoterie, spiritualiteit, onderwijs en wetenschap.

Music from Source

Sinds 2010 maak ik Music from Source. Om dit te kunnen heb ik alles wat ik wist van muziek en componeren afgeleerd en heb op een compleet nieuwe wijze geleerd de multi-universele energie van de Bron in en door mij te laten stromen zodat deze zich op een natuurlijke vertaalt in de klanken. De akoestische vibraties worden zo een vorm van energetische prisma’s waardoor deze hoge universele frequenties toegankelijk worden. Via een spontaan en natuurlijk proces van bewustzijnsresonantie kan zo het Hoger bewustzijn in de luisteraar meetrillen en zich versterken.

Samenwerking

Ik werk nauw samen met Hyacintha Kraidy. Zij is een begaafde healer en natuurgeneeskundige therapeut.

Voor uiteenlopende teachers maak ik muziek die zij gebruiken bij hun meditaties en multimedia creaties dit zijn o.a. Caroline Cory, Wendy von Oech, Angelique, Anrita Melchizedeck, Wigard Tegel, Deb Kelly, Isabel Constatino.

 

Over Music from Source

Energetische ondersteuning

Wat is Music from Source?

Hoe wordt het gemaakt?

Ontdek en ervaar hier hoe je dagelijks door Music from Source energetisch ondersteund kunt worden.

Ervaar hier wat Music from Source is, hoe de energie werkt en hoe het bewustzijn vertaalt in klank.

Hoe wordt Music from Source gemaakt en Bron-energie vertaalt in klank.

Blokkades wissen

Je trilling verhogen

Je energieveld zuiveren

Ervaar hoe je m.b.v. Music from Source blokkades kunt oplossen.

Ervaar hoe je trilling zich verhoogt met Music from Source.

De energie van de muziek zuivert als golven licht.

Achtergrondartikelen

multidimensionale ondersteuning met Bron-energie

Music from Source