Je Innerlijke Melchizedek Teacher

Op deze pagina komen de opnames van de 3 webinars die we doen.

Dit is de opname van 21 september.

Ik geef een intro over de cursus, Op een gegeven moment stopt mijn internet (ik ben in Frankrijk op dat moment) en Hyacintha springt in met een prachtige aanvulling. Het deel van de uitleg dat nu ontbreekt – deel 4 t/m 10 van de serie – bespreek ik in de volgende webinar op de 28e. En waarschijnlijk zijn er dan ook al verschillende van de deelnemers met ervaringen. Stuur me ook je vragen en reacties van te voren zodat we die mee kunnen nemen in de webinar.

Dit is de opname van 28 september.

We beginnen met een bijzonder stuk muziek waarin je op een heel diep nivuea de energie kunt ervaren. In de nabespreking hoor je welke energie het is. Verder delen we ervaringen. Er is een korte uitleg over verschillende onderdelen van de cursus. We ronden af met een ander stuk muziek.

Dit is de opname van 5 oktober.

Ook nu beginnen we weer met een bijzonder stuk muziek waarin je op een heel diep nivuea de energie kunt ervaren. In de nabespreking zie je nu alle reacties uitgeschreven in de chat. En ik vertel wat mijn intentie is bij deze muziek. Verder delen we ervaringen. Er is een korte uitleg over verschillende onderdelen van de cursus. We ronden af met nog een keer het stuk muziek maar nu compleet.