Bewustzijn vertaalt in klank

Bij sound healing en meditatiemuziek is veel aandacht voor klank. Bijvoorbeeld stemming in 432 Herz, Solfegio frequenties, en Binaural Beats etc… Zelden hoor je iets over de kwaliteit bewustzijn in muziek. Echter bewustzijn bepaald de kwaliteit van de energie van muziek. Daarom is Music from Source gemaakt via meditatieve afstemming op de Bron. Via de Universele Essentie vertaalt zich hoge bewustzijnsenergie in de klank.

Deze energie kun je je als een levend energieveld voorstellen. Deze energie is multidimensionaal. Dat wil zeggen, buiten tijd en ruimte zoals wij die kennen. De klank wordt zo een prisma die deze energie omzet naar de aarde en fysieke frequenties.

Music from Source is gemaakt via meditatieve afstemming op de Bron. Via de Universele Essentie vertaalt zich een enorm veld aan bewustzijnsenergie in de klank. Deze energie kun je je als een gigantische levend energieveld met een diamantstructuur voorstellen. Deze energie is multidimensionaal. Dat wil zeggen buiten tijd en ruimte zoals wij die kennen. De klank wordt zo een prisma die deze energie omzet naar de planetaire frequenties.

Natuurlijk bewustzijnsresonantie

Bron-bewustzijn werkt natuurlijk. Jouw geestelijke oorsprong is de Bron. Afstemming op deze energie verhoogt jouw bewustzijn. Het past perfect bij jouw vermogen tot opname en integratie. Bron-energie in de klank ondersteund je zacht en liefdevol. Het versterkt jouw afstemming en gezondheid. Jouw energieveld en bewustzijn “kiezen” uit het multidimensionale spectrum vertaalt in de klank wat op dat moment het beste past. Dit in tegenstelling tot veel muziek die een voorgeprogrammeerde klank lang laten klinken. Dan wordt je gebombardeerd met een bepaalde frequentie. Met het idee dat die helend en verruimend is.

Je bewustzijn en lichaam zijn heel complex. Gelijktijdig resoneren ontelbare frequenties onderling. Het is dus niet een frequentie die helend kan zijn. Het vraagt om een bredere visie.

Een vergelijking tussen muziek als een menselijke expressie en muziek als vertaling van Multidimensionale energie en bewustzijn

Multidimensionaal bewustzijn is gezond en helend

Daarom is Multidimensionaal bewustzijn de basis van een gezonde aanpak. Het reikt het volledige spectrum in een keer aan. Multidimensionale Bron-energie omvat het complete spectrum van de frequenties. Het is de voeding van je ziel en geest. Door er direct contact mee te maken ondersteun je je systeem. Dit is een van de uitgangspunten van Music from Source.Bekijk hier een clipje over Music from Source en beluister muziekvoorbeelden

Bekijk hier een clipje over Music from Source en beluister muziekvoorbeelden

Written by f a
Bij sound healing en meditatiemuziek is veel aandacht voor klank. Bijvoorbeeld stemming in 432 Herz, Solfegio frequenties, en Binaural Beats etc… Zelden hoor je iets over de kwaliteit bewustzijn in muziek. Echter bewustzijn bepaald de kwaliteit van de energie van muziek. Daarom is Music from Source gemaakt via meditatieve afstemming op de Bron. Via de […]