Geen gedachten

Energie van de Bron verstilt je denken.

Onlangs sprak een persoon die een cd van mij heeft beluisterd mij aan. Hij zei “ik kan niets met je muziek”. Mijn hoofd is gewoon leeg als ik de muziek hoor. Gewone muziek kan ik volgen, maar jouw muziek zegt me niks.

Ik was verrast door deze reactie en vroeg aan hem: “wat gebeurd er dan als je mijn muziek afspeelt. Hij antwoorde: “ik heb geen associaties. Ik heb geen enkel punt om bij aan te knopen. Geen idee hoe ik er naar kan luisteren”.

Het is geen muziek

Ik glimlachte en zei, dat is precies de bedoeling. Het is namelijk ook geen muziek. Het is klank die energie vertaalt. De energie van Muziek from Source is bedoeld om je denken te verstillen. Om zo je mentale activiteit tot rust te brengen. Het ondersteund om een leegte in je hoofd te laten ontstaan. Er zijn geen melodieën, geen ritmes, geen emoties of verhalen in de klank.

Er was ook een oudere vrouw van 92 aanwezig bij dit gesprek. Zij kent mijn muziek en ik vroeg haar naar hoe zij Music from Source ervaart. Ze wees met haar arm omhoog en zei: “deze muziek brengt de hemel naar de aarde”. het is heel anders als Chopin, Mendelssohn of Brahms, deze muziek is hemels en geeft zo’n diepe rust.

Prisma voor kosmische energie

En dat is ook de bedoeling. Deze muziek weeft een sfeer in klank, net zoals een prisma het zonlicht breekt in kleuren. Zo is de klank een prisma van hele complexe universele bewustzijnsenergie. Dit is energie die bestaat uit heel veel dimensies. Deze energie vult zo de ruimte en wordt opgenomen door alles wat er mee kan resoneren. Ook in je lichaam trilt deze energie door. En daar waar het herkend wordt activeert het de oorspronkelijke balans. het versterkt de verbinding met Hoger bewustzijn. En het activeert de verbinding met de Universele Bron.

Het opent je brein voor Hoger bewustzijn

Music from Source is niet te snappen. Het is ook niet gemaakt om te begrijpen. Het is een energie die opent, verruimt en nieuwe perspectieven kan helpen ontstaan. Het geeft het brein geen aanknopingspunten, geen verhalen, geen melodieën of ritmes waar het patronen in kan herkennen. Het ondersteund je Hoger bewustzijn en je verbinding met je Universele Essentie. Omdat de klank een vertaling daarvan is. Jouw eigen Hoger Bewustzijn en verbinding me je Universele Essentie herkent die energie. Door door deze herkenning gaat het actiever trillen en ontwaken.

.

Written by f a
Energie van de Bron verstilt je denken. Onlangs sprak een persoon die een cd van mij heeft beluisterd mij aan. Hij zei “ik kan niets met je muziek”. Mijn hoofd is gewoon leeg als ik de muziek hoor. Gewone muziek kan ik volgen, maar jouw muziek zegt me niks. Ik was verrast door deze reactie […]