Waarom Universele frequenties soms onaangenaam kunnen voelen en klinken

In deze podcast leg ik uit dat krachtige universe frequenties van Music from Source je ondersteunen je Hoger bewustzijn en Universele verbinding te versterken. Een effect daarvan kan zijn dat energetische blokkades die zich in je lichaam en energieveld hebben gevormd aan de oppervlakte komen. Je denkt dan dat de muziek vervelend is, terwijl infeit je de signalen krijgt van de blokkades die opgeruimd willen worden. Dit soort blokkades zijn ooit ontstaan door angst en belemmerende gedachten. Je kunt ze voelen als druk, pijn, negatieve emoties. Het zijn signalen voor je om er aan te gaan werken en ze bewust te wissen.

Luister hier naar de podcast

Written by f a
In deze podcast leg ik uit dat krachtige universe frequenties van Music from Source je ondersteunen je Hoger bewustzijn en Universele verbinding te versterken. Een effect daarvan kan zijn dat energetische blokkades die zich in je lichaam en energieveld hebben gevormd aan de oppervlakte komen. Je denkt dan dat de muziek vervelend is, terwijl infeit […]