Zelfgenezend vermogen versterken met Music from Source

Zelfgenezend vermogen stimuleren met sound en muziek.

Krachtig, eenvoudig, helend en met een diepe inwerking op je verbinding met je lichaam en Hoger Bewustzijn. Zo kun je het zelfgenezende vermogen van je lichaam ondersteunen. Dagelijks liefdevol contact met het lichaamsbewustzijn inspireert en vervult je met dankbaarheid

De klank van de muziek vertaalt multidimensionele energie. Dit is dezelfde energie van jouw Universele Essentie. In het menselijke lichaam en op aarde is het vaak lastig om perfect afgestemd te zijn hierop. Dat is de reden dat ik deze muziek als ondersteuning maak. Zo kun je via de klank direct contact maken met het allerhoogste in je.

Je zelfgenezend en herstellend vermogen zijn uitdrukking van je Universele Essentie. Door deze te voeden met de Bron energie versterk je ze. Via meditatie en afstemming op je Universele Essentie stroomt deze energie weer liefdevol in je.

Ervaar in deze geleide meditatie met muziek de diepe afstemming op je Universele Essentie en de Bron. Zo laat je de levenskracht toe die je lichaam ondersteund.

Written by f a
Zelfgenezend vermogen stimuleren met sound en muziek. Krachtig, eenvoudig, helend en met een diepe inwerking op je verbinding met je lichaam en Hoger Bewustzijn. Zo kun je het zelfgenezende vermogen van je lichaam ondersteunen. Dagelijks liefdevol contact met het lichaamsbewustzijn inspireert en vervult je met dankbaarheid De klank van de muziek vertaalt multidimensionele energie. Dit […]