Zijn wie je werkelijk bent – nieuw onderwijs 1

In ieder kind leeft een diep innerlijk weten over wie zij of hij werkelijk is. Nieuw onderwijs richt zich hierop. Het ondersteund dit natuurlijke ontwikkelingsproces van de mens. Zo ondersteunt het de unieke ontwikkeling en expressie van elk individu. De intentie van nieuw onderwijs is om vormen te creëren waarmee het gebruik van het volledige brein wordt gestimuleerd. het volledige brein is als een kosmisch web. Het is verbonden, is een veld en is bewust. Dit in plaats van slechts tien procent van het waakbewustzijn brein. Hierdoor wordt leren een ervaring tot aan het niveau van ieders unieke Hoger Bewustzijn, dat door elke ervaring zich steeds verder verruimt en ontvouwt met oneindige potentie.

Lees hier het volledige artikel dat eerder geplaatst werd in het blad Spiegelbeeld van april 2017 (pag. 12-15)

Zijn wie je werkelijk bent – nieuw onderwijs 1